Odfjell stinkt

Afgelopen zomer deed de Dienst Centraal Milieubeheer Rijnmond (DCMR) al aangifte wegens tegen de vestiging van tankopslagbedrijf Odfjell in de Botlek, wegens ontduiking van de meldingsplicht voor milieuincidenten. Odfjell had “vergeten” een lekkage van 200 ton butaan door te geven aan de DCMR. Ook legde de provincie een last onder dwangsom op die onlangs verbeurd werd verklaard. Het bedrijf lijkt er weinig van geleerd te hebben, gezien de onthullende reportage van EenVandaag.

Ik heb inmiddels schriftelijke vragen gesteld aan de staatssecretarissen Atsma (milieu) en De Krom (SZW): MIL 20120123 SV Odfjell DEF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: