Voor wie doe ik dit?

Na mijn pensionering als directeur van de Woonbond maakte ik een herstart met mijn BLOG, waarvoor ik eerder 2.000 artikelen schreef tijdens mijn lidmaatschap van de Tweede Kamer in de periode 2006-2014. Die artikelen kan je trouwens nog steeds lezen. Ze gaan voornamelijk over bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, energie, water, milieu, duurzaamheid, mobiliteit.

Alle artikelen schrijf ik op persoonlijke titel, zonder last of ruggespraak. Ik ben zeer geïnteresseerd in reacties, je kan via de optie contact reageren. Helaas is het bij de herstart niet gelukt om de tienduizenden reacties uit de periode 2006-2014 te redden. Iets met de AVG is mij verteld.

Naast mijn BLOG ben ik sinds juni 2010 ook actief op twitter, je kan me daar volgen via @irPaulusJansen .

%d bloggers liken dit: