Kosten Koper

Vandaag begon de kamerbehandeling van het advies Kosten Koper van de tijdelijke commissie huizenprijzen. Kees Verhoeven (D66, voorzitter), Betty de Boer (VVD), Ed Groot (PvdA) en Raymond Knops hebben afgelopen jaar een enorme klus op hun nek genomen door -naast hun gewone kamerwerk- meer dan 80 openbare (en voorafgaand: vele besloten) gesprekken te voeren met marktpartijen en deskundigen. Dat verdient een serieuze behandeling.


Kees Verhoeven

Lees hieronder mijn inbreng in eerste termijn: VH 20130620 TOE 33194 kosten koper 1eT SP

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: