Een duurzame toekomst

SP-kaderleden hebben het themanummer over energie/duurzaamheid van Spanning al een tijd terug per post ontvangen. Je kan hem nu ook gratis online lezen.

Mijn eigen bijdrage bestaat uit een SP-versie van het SER energieakkoord, waarover op dit moment nog onderhandeld wordt, inclusief een concrete uitwerking voor de sectoren industrie, energieproductie- en distributie en gebouwde omgeving.

Bernard Gerard berekende de energiebalans in 2020 die hoort bij de energieparagraaf van ons verkiezingsprogramma TK/2012. Vakwerk.

En verder: een interview met Marjan Minnesma; Karel Koster over geopolitiek en grondstoffen; Lucas Reijnders en Bernard Gerard over grondstoffen en kringlopen; en een interview met een medewerker van een groot energiebedrijf, die zich bezig houdt met het in balans houden van vraag/aanbod (dispatching) op het elektriciteitsnet, bij een groeiend aandeel duurzame stroom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: