Het VVD-verkiezingsprogramma over het thema milieu

Het bestuderen van de ontwerp-verkiezingsprogramma’s levert veel inzicht op over de zieleroerselen bij andere partijen. De VVD windt zich bijvoorbeeld op over het thema milieu in relatie tot mobiliteit.


Ook de VVD kent zijn prioriteiten

Woorden als externe veiligheid, luchtkwaliteit en duurzaamheid zal je niet vinden in het programma van de VVD. Het woord milieu komt slechts twee keer voor in het verkiezingsprogramma van de liberalen.

“Files kosten geld en zijn slecht de economie en het milieu.”

“De VVD wil voor het uitbreiden van het wegennet jaarlijks 250 miljoen euro extra uittrekken.Op een landkaart of een navigator lijkt het alsof Nederland voor een groot deel is geasfalteerd. In werkelijkheid is slechts 2 procent van onze oppervlakte bestemd voor infrastructuur. Als de belangrijkste knelpunten worden aangepakt, komt daar slechts een fractie bij, is de milieuschade verwaarloosbaar en verminderen de files aanzienlijk.”

Milieu: omdat het moet….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: