Begroting Infrastructuur en Mobiliteit

De behandeling van de begroting Infrastructuur 2012 is vannacht om twee uur afgerond. Gisteren duurde de eerste termijn tot half een ’s nachts. Desondanks kreeg de minister van Infrastructuur het voor elkaar om de beantwoording van alle vragen over het thema ruimtelijke ordening af te werken in drie minuten en 40 seconden, terwijl ze voor Infrastructuur en Vervoer twee uur en 50 minuten de tijd nam, precies 50 keer zo lang. Waar het hart vol van is?


the world according to Schultz

Vragen over milieu en klimaat werden door minister Schultz verwezen naar staatssecretaris Atsma. Oók als ze betrekking hadden op de regierol van de minister van I&M ten aanzien van optimale afstemming van ruimtelijke ordening, milieu-, water- en natuurbeleid en infrastructuur.
Ik steun dan ook de suggestie van Arie Slob om het ministerie van Infrastructuur en Milieu om te dopen in ministerie van Infrastructuur en Mobiliteit. Dan dekt de vlag weer de lading.

Lees hier mijn conclusie in tweede termijn: IM 20111123 TOE 2eT SP

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: