Klaphek flexibele oplossing voor fietsers op rivierdijk

Op de Waaldijk bij Lent kwam ik vanmiddag een opmerkelijke -en handige- fietssluis tegen. Hij wordt alleen in het weekend gebruikt, wanneer grote aantallen fietsrecreanten deze route gebruiken. Dat leidt tot gevaarlijke toestanden als er ook nog veel auto’s en motoren over de dijk jakkeren.
De hekken kunnen door de week worden weggeklapt, ze staan dan evenwijdig aan de weg. Zo kan door de week het verkeer ongehinderd passeren. In het weekend worden de hekken verankerd in het wegdek en geborgd met een hangslot. Een simpele en veilige oplossing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: