Historische overwinning

Het is gelukt. Terwijl drie maanden geleden, toen we starten met de campagne Ze Zijn Nuts de woordvoerders van andere partijen nog meewarig lachten en de media berichtten dat de race al gelopen was, bleek gisteren een meerderheid van de Brabantse Staten tegen de verkoop van Essent te stemmen. Samen met het referendum over de Europese grondwet is dat de grootste overwinning uit de historie van de SP.

vuurwerk

fetsevisserHet is een enorm compliment voor alle SP-ers die zich hebben ingezet voor het behoud van de publieke energiebedrijven, op straat en in de volksvertegenwoordigingen. Een man mag wat mij betreft een extra schouderklopje krijgen: Fetse Visser die als campagneleider op de achtergrond de troepen mobiliseerde. Klasse.

Meer lezen?
Zie Dossier splitsing en privatisering energiebedrijven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: