Turbostart actie “Ze zijn nuts!”

Ik ben net terug uit Den Bosch, waar om vijf vóór twaalf onze actie voor het behoud van de publieke energiebedrijven van start ging voor de ingang van het Essent-kantoor. Ondanks hoosbuien en stormachtige wind waren er 125 SP-ers het hele land, die direct na de plaatsing van het bord “Publiek bezit” door Agnes Kant de binnenstad van Den Bosch introkken om de Brabanders te mobileren tegen het bezopen verkoopplan.


Ik kwam SP-ers uit alle Essent-provincies tegen, tot Groningen en Drente toe. Maar ook mensen uit Gelderland, die staan te popelen om de actie verbreden tot NUON. Want ook daar dreigen kortzichtige bestuurders het belang van hun inwoners te verkwanselen voor korte termijn gewin.

We gaan de komende drie maanden de CDA-, PvdA- en VVD-bobo’s aan het verstand peuteren dat ze een gróót probleem krijgen met hun achterban als ze niet snel uit een ander vaatje gaan tappen.

Meer lezen?
Zie Dossier privatisering energiebedrijven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: