Het gezond verstand rukt op in Overijssel

angstzweetNa Zwolle en Dalfsen heeft nu ook de gemeenteraad van Staphorst zich uitgesproken tegen de verkoop van de aandelen in energiebedrijf Essent. Gedeputeerde Staten van Overijssel -die zich opstellen als aanhangwagentje van de directie van Essent- zijn doodsbang voor het oprukkende gezond verstand in hun provincie.

Tegelwijsheid: met dank aan Jan Dijkgraaf

Ze zijn zelfs zó bang, dat ze weigeren om een spreker te leveren voor een Essent-debat, georganiseerd door de Overijsselse Debatkamer. Die is nota bene opgericht door de provincie Overijssel om het maatschappelijk debat te stimuleren. Wat een droevig stelletje angsthazen.

Meer lezen?
Zie Dossier splitsing en privatisering energiebedrijven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: