Rochdale

De Telegraaf bericht vandaag (‘Verleid tot foute vastgoeddeal’, 25 oktober 2008) over de Amsterdamse woningcorporatie Rochdale, waar directeur Möllenkamp geprobeerd zou hebben om het Nellesteincomplex tegen -voor de corporatie- uiterst ongunstige voorwaarden te verkopen aan een vastgoedhandelaar. Daarnaast zou hij zich de levensstijl van een zonnekoning hebben aangemeten.

Remi Poppe wil komende dinsdag bij het vragenuur minister Vogelaar aan de tand voelen. Waarom hebben de toezichthouders dit niet eerder ontdekt? De Raad van Commissarissen heeft Möllenkamp inmiddels hangende een onderzoek naar de beschuldigingen geschorst. Maar deze raad zou zelf ook wel wat vragen mogen beantwoorden, wat mij betreft. En hoe kan het dat Möllenkamp in de wandelgangen van het ministerie van VROM werd aangeduid als “PC Hooft bestuurder”, maar tegelijkertijd niet werd aangepakt?

De minister heeft heel wat uit te leggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: