wel de lusten, niet de lasten

Dat is de situatie voor asociale verhuurders met minder dan tien woningen onder de liberaliseringsgrens. Ze hoeven geen verhuurderheffing te betalen, maar mogen wèl inkomensafhankelijke (extra) huurverhoging vragen. Foutje, bedankt.


hier krijg ik nou echt dat goeie ouwe Hoogervorst-gevoel van

Ik neem aan dat iedereen onderhand wel weet dat die verhuurderheffing en inkomensafhankelijke huurverhoging van ons sowieso niet hoeft (tjonge, wat druk ik me hier nog vriendelijk uit…), maar het is helemaal van de pot …. dat verhuurders die géén verhuurderheffing betalen hun huur wèl extra mogen verhogen.

Vandaar de volgende vragen aan minister Blok van Wonen & Rijksdienst: VH 20131013 SV inkomensafhankelijke huurverhoging

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: