Dijksma: ik ga er niet over!

Deze week antwoordde staatssecretaris Dijksma op de schriftelijke vragen die ik samen met Duco Hoogland en Sander de Rouwe stelde over fiets- en wandelvoorzieningen. We stelden de vragen ter voorbereiding van ons initiatief Een Stap Vooruit, dat we vrijdag a.s. presenteren. De antwoorden onderstrepen hoe hard het nodig is dat kamerleden opkomen voor de belangen van fietsers en wandelaars, nota bene twee van de top-3 vrijetijdsbestedingen in Nederland!

Lees hier de antwoorden op onze schriftelijke vragen:
ROM 20130617 ANTW SV fietsen-wandelen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: