Deze week debat vertrouwensvraag Blok

Heeft minister Blok de kamer onjuist en onvolledig geinformeerd voor en tijdens het debat over de wet inkomensafhankelijke huurverhoging? Ik vind van wel. De Kamer zal deze week (het tijdstip staat nog niet vast) op mijn verzoek een debat voeren over de vertrouwensvraag.

Lees hier mijn motivatie bij de aanvraag van het debat, die ik op maandagavond aan de kamervoorzitter en de collega-woordvoeders wonen heb aangeleverd: VH 20130225 BRF aanvraag debat 33330 onjuist informeren Kamer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: