debat energielabel

Afgelopen woensdagochtend begon de afrondende behandeling van de Wet kenbaarheid energieprestatiegebouwen. Die wet regelt de verplichting voor gebouweigenaren om op het moment van verkoop van een gebouw een energielabel over te leggen (via de notaris). De behandeling werd na een enerverende eerste termijn geschorst, nadat minister Spies twee amendementen van de leden Betty de Boer (VVD) en Bas Jan van Bochove (CDA) betiteld had als “… een bommetje onder het wetsvoorstel”.

lees hier mijn inbreng in eerste termijn: BT 20120626 TOE 33124 1eT SP

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: