Huurbescherming bewoners woonboten moet beter

Medio november 2011 debatteerde de Kamer met staatssecretaris Frans Weekers van financiën over zijn plan om de ligplaatshuren voor woonboten draconisch te verhogen. Bij die gelegenheid beloofde de staatssecretaris om zijn voorstel te heroverwegen. Inmiddels is duidelijk dat dit slechts één, beperkte verbetering heeft opgeleverd: de huurgewenningsperiode wordt verlengd van 5 naar 10 jaar. Dus is er vanmiddag een nieuw debat.

Lees hier mijn inbreng: VH 20120322 AO woonboten DEF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: