bestuursprocesrecht en nadeelcompensatie

Vandaag is er een groot wetgevingsdebat met minister Opstelten (V&J) over een wijziging van het bestuursprocesrecht, die sterk verweven is met met milieu- en RO-recht en de Crisis- en herstelwet. Het kabinet knabbelt verder aan de rechtsbescherming van natuur- en milieubelangen. Verder staat er op de agenda een stroomlijning van de nadeelcompensatie voor burgers en bedrijven die in meer dan gemiddelde mate financieel nadeel ondervinden van een overheidsbesluit of overheidshandelen.

Lees hier mijn inbreng: V&J 20120319 WGO inbreng

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: