Onduidelijkheid recreatiewoningen duurt voort

Vanmiddag debatteerde de commissie infrastructuur en milieu met minister Schultz over haar besluit om de Wet permanente bewoning recreatiewoningen in te trekken. Na het verzet van de Eerste Kamer tegen dit wetsvoorstel heeft Schultz besloten om de oplossing voor het probleem weer bij de gemeenten en provincies neer te leggen.

Dat is slecht voor alle betrokkenen: permanente bewoners die nu onderhand willen weten waar ze aan toe zijn; langkampeerders die van hun terrein afgebonjourd worden wegens herstructurering en uitponden; natuurbeschermers die de sluipende verrommeling van het buitengebied een halt willen toeroepen.

Lees hier mijn inbreng in eerste termijn: RO 20120301 AO permanente bewoning

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: