Atsma: héééél misschien regelgeving ventilatie woningen

JoopAtsma
Consistent is het wel. Ook staatssecretaris Joop Atsma vertrouwt, in navolging van zijn voorganger Vogelaar, Van der Laan en Van Middelkoop, op de zelfregulering van de markt als het gaat om het verbeteren van de abominabele kwaliteit van de mechanische ventilatie van woningen. Maar als ze er ècht niets van bakken dank komt hij misschien op termijn wel met wetgeving.

Ik stelde Atsma mondelinge vragen naar aanleiding van de uitzending van Brandpunt van afgelopen zondag. Atsma was in de media verbaasd over die uitzending, terwijl ruim drie jaar geleden Zembla een vrijwel identieke uitzending maakte. In de periode daarop heeft de SP bij vele gelegenheden een aantal voorstellen gedaan om het probleem structureel op te lossen. Ik zette ze nog maar eens op een rijtje.

Lees hier het verslag van het vragenuur: VH 20110517 VER MV ventilatie woningen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: