Verbond van de Dode Hond

Het eiland Dode Hond in het Veluwemeer ter hoogte van de Stichtse brug ligt op de grens van de provincies Noord-Holland, Utrecht en Flevoland. Daar sloten de SP-lijsttrekkers voor de statenverkiezingen in die provincies vanmiddag het verdrag van de Dode Hond. En passant werden de regenten die het plan voor een megaprovincie Randstad-Noord bedacht hadden de laan uitgestuurd.

Mij was voor deze gelegenheid de rol van oude regent toebedeeld. Da’s even slikken als SP-er, maar het went snel. Helaas moesten we al ras weer een toontje lager zingen toen het gepeupel uit de drie provincies de macht greep onder leiding van de lijsttrekkers.


Arie Stuivenberg (Flevoland), Remine Alberts (Noord-Holland) en Anne-Marie Mineur (Utrecht) bezegelen het Verbond van de Dode Hond

Lees hier meer over het Verbond van de Dode Hond

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: