Hoge Nood

Morgen maak ik per stoptrein een Hoog Nood toer door de Randstad. Lees hier waarom. We reizen alleen met stoptreinen zonder toilet, onderbroken door lokale intermezzo’s bij SP-afdelingen langs de route die de reizigers informeren over het standpunt van Eurlings. Vertrek om 9:05 vanaf Utrecht Centraal, daarna doen we Woerden (A 9:18), Gouda (A 10:09) , Nieuwerkerk (A 10:48), Rotterdam CS (A 11:32), Schiedam (A 12:03), Schiphol (14:40), Zaandam (15:34), Hoorn (16:32) en Enkhuizen aan.

Voor het vertrek besteedt RTV Utrecht aandacht aan de actie. Ook vertegenwoordigers van de CG-Raad en de Stomavereniging zullen aanwezig zijn: juist mensen met een blaas- of darmprobleem zijn extra afhankelijk van fatsoenlijke sanitaire voorzieningen in het openbaar vervoer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: