Hoge Nood toer

De Hoge Nood toer deed zijn naam vandaag eer aan: al 15 kilometer na het vertrek in Utrecht liep de eerste -toiletloze – stoptrein richting Den Haag averij op door een seinstoring bij Woerden. Maar dankzij twee taxibusjes werd deze aanslag op het reisschema snel gerepareerd, waarna de rest van het programma vlekkeloos verliep. RTV Utrecht, RTV Rijnmond en RTV Noord-Holland maakten onderweg reportages en de CG-raad, Nederlandse stomavereniging en Crohn vereniging onderschreven de noodzaak dat alle stoptreinen over een toilet beschikken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: