Henk Westbroek: CDA criminele organisatie

Gisteren kwam ik bij stand. cafè Henk Westbroek tegen, met wie ik drie jaar in de Utrechtse gemeenteraad heb gezeten. Hij trok weer ouder-wets ten strijde. Liesbeth Spies kreeg naar haar hoofd dat ze lid was van een criminele organisatie, omdat het CDA de koffieshops wil sluiten. Dat leidt volgens Henk alleen maar tot méér criminaliteit, dus ben je behoorlijk crimineel bezig als je een eind maakt aan het gedoogbeleid. Zit wat in.

Henk neemt geen blad voor de mond

we hadden het over de aanslagen in Moskou, het verkiezingsprogramma van het CDA, maar vooral over de kabinetsplannen met de CO2-opslag in Barendrecht. Liesbeth deed erg haar best om het onuitlegbare uit te leggen. Ik weet niet of dat ook gelukt is.

Beluister hier de uitzending

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: