De Frontlinie

Vrijdagmiddag tussen 15:00 en 15:30 uur ben ik te gast bij het BNR-radioprogramma ‘De Frontlinie’. Ik ga daar in debat met twee Kamerleden van andere partijen. Eèn van de onderwerpen zal ongetwijfeld het einde van het parlementaire jaar -vandaag- zijn.

In de studio met presentatrice Harmke Pijpers
In de studio met presentatrice Harmke Pijpers.

** Update **
Beluister de discussie met Mei Li Vos (PvdA) en Pieter Omtzigt (CDA) over het PvdA-plan om woningeigenaren die overlast veroorzaken hun huis uit te zetten, de negatieve mening van de bevolking van Uruzgan over de ISAF missie en de uitspraken van de president van de Europese Centrale Bank Trichet over de belastingverhogingen in Nederland hier terug.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: