nieuwe episode in Code-rood-drama

Eigenaar-bewoners waarvan de woning op particuliere erfpachtgrond staat hebben bij verkoop van hun woning vaak een megaprobleem. Ik probeer daar al een aantal jaren iets aan te verbeteren, eerst bij minister Donner, later bij de ministers Blok (wonen) en Opstelten (veiligheid/justitie). Tot nu toe zonder resultaat. Maar nu dient zich een nieuwe bondgenoot aan in de vorm van de Nederlandse vereniging van Banken.

Eergisteren concludeerde de NVB in een persbericht dat de rechtsbescherming van erfpachters onder de maat is, en dat het kabinet de eigenaar-bewoners kan helpen door de wet op een aantal punten aan te passen. Dat zeg ik! Reden voor een nieuwe serie schriftelijke vragen. Frapper toujours.

Lees hier de schriftelijke vragen: VH 20140201 SV erfpacht voorstellen NVB

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: