Hoorzitting Eerste Kamer over verhuurderheffing

Gisteren twitterde ik al over de hoorzitting die de Eerste Kamer op 26 november belegde over de Wet Maatregelen Woningmarkt 2014. Dat is de wet die onder meer de verhuurderheffing regelt. Alle deelnemers aan de hoorzitting waren zeer kritisch over de verhuurderheffing. Voor Van Blokland (IVBN), Calon (Aedes), Paping (Woonbond) en De Vrije (woningcorporatie Patrimonium) is dat logisch vanuit hun positie. Maar de dodelijke kritiek van Braal (directeur CFV) en Conijn (Ortec) zijn voor de minister veel schadelijker, omdat deze deskundigen een onafhankelijke positie hebben, zonder belang bij een uitkomst.

Lees hier het verslag van de hoorzitting: VH 20131126 VER Deskundigenbijeenkomst 1eKamer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: