Drie miljard of meer investeringen op de tocht. en het WSW heeft geen haast…

Het Waarborgfonds Sociale Woningbouw (WSW) zorgt ervoor dat woningcorporaties ten behoeve van hun sociale taken goedkoper geld kunnen lenen. Na het publiceren van de wonen-paragraaf uit het regeerakkoord heeft het WSW de borgingsruimte van de corporaties voor 2014 voorlopig op nul gezet, tot de corporaties hun nieuwe begroting hadden ingeleverd die rekening houdt met de nieuwe werkelijkheid. Dat hebben de corporaties voor 1 april gedaan. En nu heeft het WSW geen haast meer.

Lees hier mijn schriftelijke vragen aan minister Blok:VH 20130414 SV WSW-CFV v2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: