De huurder aan het woord

Wat betekent de wonen-paragraaf van het regeerakkoord voor individuele huurders? Noch het Centraal Planbureau, noch het NIBUD, hebben in hun doorrekening van het regeerakkoord de gevolgen van de groteske huurverhoging doorvertaald naar koopkrachteffect voor afzonderlijke huishoudens. De SP wil die gevolgen wèl in kaart brengen. Daarom vraag ik alle huurders om mee te doen met de enquete de huurder aan het woord , die sinds woensdagmiddag online staat. INVULLEN DUS!


demonstratie Huuralarm van Woonbond en Bouwbond FNV op 19 december jl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: