Hoog bezoek in Lunetten

Ter gelegenheid van de culturele manifestatie Gluren bij de Buren Lunetten had ik vandaag de ministers op bezoek. Met de try-out voor hun nieuwe programma Voor de mooiste (première: 21 januari schouwburg Utrecht) vulden ze twee keer een volle huiskamer.

In het verleden was Gluren bij de buren -kleine optredens in huiskamers- een onderdeel van de Utrechtse culturele zondagen, een vondst van stadspartij Leefbaar Utrecht. Maar klaarblijkelijk was het geld daar op, want er is dit jaar geen stedelijk programma.

Dankzij de theaterwerkgroep Musketon konden de inwoners van Lunetten (en een aantal vreemdelingen die de lucht gekregen hadden van het initiatief) vanmiddag genieten van dertien mini-optredens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: