Bejaardenzorg anno 2050

Vanavond is de laatste voorstelling van het openlucht theaterspectakel Silo 8 in Almere. Het bejaardenhuis van de toekomst draait vrijwel zonder personeel dankzij de revolutionaire behandelingsmethode van dr.Wolf: memory reset. Maar de oudjes komen in opstand.

Je zou met zo’n zwaarmoedig thema een somber avondje toneel verwachten, maar er wordt heel wat afgelachen tijdens de voorstelling. De race tussen een scootmobiel en een quad zal me nog lang bijblijven, net als de volautomatische wasstraat voor bejaarden. Het decor dat grotendeels bestaat uit een aantal verbouwde zeecontainers en een bouwkraan wordt tot de laatste bout benut. Grote klasse.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: