Ik ben om

De afgelopen maanden vroegen veel mensen me waarom ik niet twitter. Dat was omdat ik een voorkeur had -en nog steeds heb- voor inhoud. En in 160 letters kan je niet veel inhoud kwijt. Maar ik ben om.

Ook de ondraaglijke lichtheid van veel politiek gekwetter op twitter stuit me tegen de borst. Maar de andere kant van de medaille is dat twitter erg handig is om geinteresseerden te wijzen op een interessante ontwikkeling, debat, werkbezoek of blog. Daarom ga ik -toch -twitteren.

Wil je me volgen, dan kan dat hier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: