Dit valt niet goed

Wat Geert Wilders gisteren geroepen heeft over Job Cohen gaat hem zetels kosten. Wat ik je brom.

GWilders400

Nog voor Cohen zich kandidaat had gesteld als lijsttrekker voor de PvdA bij de komende Tweede Kamerverkiezingen liep Geert al leeg met een litanie over de theedrinkende multiculti-softie Cohen. Behalve onbeschoft was dat ook dom. Want Cohen geniet breed respect onder niet-PvdA stemmers. Ik denk dat daar ook een boel potentiële PVV-stemmers bij zaten, die dit veel te ver vinden gaan.

Wilders neemt Cohen de maat, maar durfde zelf niet mee te doen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam. De PVV heeft in de Kamer nog nooit een vinger uitgestoken voor de wijkaanpak, waar de PVV-sympatisant groot belang bij heeft. Erger nog: Barry de Mos en later Sietse Fritsma hebben bij iedere gelegenheid geroepen dat er geen cent naar de wijkaanpak mag gaan. Ze zetten hun eigen mensen daarmee in de kou.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: