Institute for water education

Ik was gisteren te gast bij UNESCO-IHE Institute for water education, waar ik deelnam aan een debat over de rol die waterschappen kunnen spelen op het gebied van waterbeheer. Mijn opponent was Tineke van der Ploeg, bestuurslid van het Hoogheemraadschap van Delfland en lector aan de TU Delft.

riolering

Het UNESCO opleidingsinstituut is gevestigd in Nederland, dat internationaal een goede reputatie heeft op dit terrein. Er studeren op dit moment 200 masterstudenten uit 80 verschillende landen en daarnaast nog eens 100 promovendi die ook uit alle windstreken komen.

Lees hier mijn bijdrage aan het debat: VW20100105 TOE UNESCO-IHE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s