Voortschrijdend inzicht?

BoelhouwerIk kreeg vandaag een berichtje toegestuurd uit het Brabants Dagblad van 4 april jl. : PvdA kamerlid Jan Boelhouwer wil de per 1 januari jl. ingevoerde vennootschapsbelasting voor woningcorporaties opnieuw ter discussie stellen.

Dat is inmiddels zes dagen geleden. Sindsdien heb ik in de Kamer nog geen initiatieven van Jan Boelhouwer mogen vernemen. Ik ga hem er dinsdag aan herinneren!

(Brabants Nieuwsblad, 4 april 2008)
VUGHT – Directeur Gerard Velthuizen van Woonwijze is bijzonder content met de toezegging van Tweede Kamerlid Jan Boelhouwer (PvdA) om de kwestie van de vennootschapsbelasting voor woningcorporaties opnieuw in Den Haag te bespreken. “Boelhouwer meldde dat de PvdA er niet verstandig aan heeft gedaan om Vennootschapsbelasting voor woningcorporaties in te voeren”, aldus Velthuizen. “Hij had daar meer signalen over gekregen en gaat het Den Haag nog eens op de agenda zetten.” Velthuizen ageert al langer tegen de opgelegde belasting.

Het steekt hem vooral ‘omdat de opgelegde belasting uitsluitend wordt gebruikt voor het verminderen van het financieringstekort.’

Meer lezen?
Zie dossier vennootschapsbelasting woningcorporaties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: