Inbreng wijziging Elektriciteitswet, Gaswet, Warmtewet

Vandaag vindt de afrondende behandeling plaats van een wijziging van de Elektriciteitswet 1998, de Gaswet en de Warmtewet (33493). Belangrijkste discussiepunten zijn: de gaskwaliteit, de vrijstelling van energiebelasting voor duurzame energieproductie door bewoners van appartementen en de introductie van de ‘directe lijn’ voor elektriciteitslevering binnen een bedrijf. Ook doe ik enkele voorstellen om het functioneren van de regionale netbeheerders te verbeteren en het toegestane rendement te verlagen.

Lees hier mijn inbreng in eerste termijn:
EZ 20130603 WGO 33493 1eT SP

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: