Deregulering goedkoper? Ik dacht het niet.

brandmelder klassieke stijl
In Den Haag lopen veel mensen rond die denken dat het schrappen van regels “automatisch” tot kostenbesparing bij burger en bedrijf leidt. De eigenaren van brandmeldinstallaties met een verplichte doormeldplicht naar de brandweer weten inmiddels beter.

Onder Rutte-I is het Bouwbesluit 2012 van kracht gewoorden, waarin 25% van de oude regels geschrapt is. Een van de wijzigingen is dat er bij veel minder brandmeldinstallaties nog een verplichte doormeldplicht is. De brandweer moet echter voor die kleinere groep nog steeds een meldpost in de lucht houden. Gevolg: de kosten voor de resterende aansluitingen zijn verdubbeld!

Lees hier mijn schriftelijke vragen: BT 20132301 SV kosten van een aansluitovereenkomst brandbeveiligingsinstallaties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: