debat verhuurderheffing

Vanmiddag debatteerde de commissie wonen met minister Blok over de woningcorporaties. Belangrijkste thema was het effect van de verhuurderheffing op de woningcorporaties. Inmiddels iedereen bijzonder ongerust over de effecten, met uitzondering van minister Blok en de woordvoerders Barbara Visser (VVD) en Jacques Monasch (PvdA).


minister Blok: “wij hebben niet de illusie dat wij ontslagen in de bouw ten gevolge van de wereldwijde crisis kunnen voorkomen.” De verhuurderheffing van Blok gaat daar op korte termijn nog eens 20.000 werkloze bouwvakkers en mensen in de toeleverende bedrijfstakken aan toevoegen.

Blok blijft volhouden dat de extra huuropbrengst die corporaties kunnen ophalen met (megalomane) extra
Lees hier mijn inbreng in eerste termijn: VH 20121128 AO verhuurderheffing-derivaten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: