Citaat van de dag

“Maar wat was het CDA-thema? Het leek de hypotheekrente, maar veel slechter was niet denkbaar. Immers, deze onveranderd laten, is onbetaalbaar en dus onhoudbaar. En hogere inkomens misbruiken de hypotheekrente door de aftrek te maximaliseren. Ook een sociale partij als het CDA zou open moeten staan voor een geleidelijke aanpassing.”
Marcel Winters, lid van de maatschappelijke adviesraad van het CDA, analyseert de verkiezingsnederlaag van 9 juni.
(Volkskrant, 7 juli 2010: “Het CDA had te veel ja-knikkers aan boord”)

Marcel Wintels is zeker geen ja-knikker, en ik ben het helemaal eens met deze observatie. Maar googelend kwam ik op de weblog van de Tilburgse SP-ers Paul Huijgen en Johan van den Hout een artikeltje tegen dat suggereert dat Wintels zelf ook wel een paar steekjes heeft laten vallen in de aanloop naar de campagne.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: