‘Ik zeg poen!’

Ik geef toe dat ik ook niet iedere maand de Quote spel, maar in het julinummer staat een artikel met bovenstaande kop en als ondertitel ‘De windhandel van de NL Energie Maatschappij’. Dat is een aanradertje.

Eergisteren werd ook bekend dat de Nationale Energie Loterij, waarmee NEM-bazen Pieter Schoen en Harald Swinkels hun graantje mee trachten te pikken van de WK-koorts, verboden is door het ministerie van Justitie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: