Het leven kan soms onrechtvaardig zijn

Alles over gehad voor de goeie zaak. En nog meer dan dat. De hele fractie heeft vanmiddag geprobeerd om Agnes te overtuigen dat ze niets voor niets onze fractievoorzitter en partijleider is. En dat we haar voor 150% zouden steunen als ze dat blijft. Maar haar besluit stond vast.

AgnesKantKanaleilenand
Agnes Kant vorige week tijdens de SP on Tour campagne in de Utrechtse wijk Kanaleneiland. In anderhalve week tijd deed ze meer dan 20 wijken aan.

Het is goed om je eigen functioneren regelmatig tegen het licht te houden. Maar je kan ook overdrijven. Agnes was zelden of nooit tevreden over zichzelf, terwijl ze door iedereen om haar heen juist op handen gedragen werd. Degene die haar opvolgt zal het moeilijk krijgen om uit de schaduw van Agnes Kant te stappen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: