Irak-Balkenende

02.35 uur. De minister-president weigert aan het slot van 10,5 uur debat om antwoord te geven op de vraag of het kabinet de conclusies van de commissie Davids onderschrijft. Hij weigert zelfs om te herhalen dat het kabinet het feitenrelaas van de commissie Davids ongeclausuleerd accepteert, zoals fractievoorzitter Hamer (PvdA) aan het eind van haar tweede termijn gevraagd had. Hij volstaat met een verwijzing naar zijn eerste termijn en de eerder verzonden brief aan de Kamer. Hamer blijft zitten.

DEN HAAG-TWEEDE KAMER-CRISISBERAAD

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: