PvdA op bezoek bij PvdA

Gisteravond, Journaal op 3: PvdA start zijn gemeenteraadscampagne en huisomroep NOS is van de partij. Twee campagnemedewerkers bellen aan in de Utrechtse wijk Overvecht. De oudere mevrouw die open doet reageert enthousiast op hun bezoekje. Conclusie: we gaan ervoor! Maar hè: was die oudere mevrouw niet Nelleke Wuurman, die voor de PvdA jarenlang in Provinciale Staten zat?

SP 20091030 Lunetten-luchtkwaliteit-2
kijk PvdA-vrienden, zo moet je campagne voeren: je gaat in het winkelcentrum staan en spreekt iedereen aan. Hier is Chris Baerveldt aan de slag in mijn wijk Lunetten om handtekeningen te verzamelen voor een referendum over de luchtkwaliteit. Helaas blokkeerde de PvdA de referendumaanvraag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s