Slimme meters en capaciteitstarief

smartmeterAl eerder schreef ik op dit weblog over de invoering van de slimme meter en het capaciteitstarief. Inmiddels is er een definitief wetsvoorstel aan de Kamer gestuurd waar ik vandaag een schriftelijke inbreng op geleverd.

Ik ben en blijf zeer kritisch over de wijze waarop het kabinet de slimme meter wil uitrollen. Zeker na een hoorzitting die de Kamer vorige week over dit punt organiseerde. De consumentenorganisaties kraakten daar de verplichte invoering.

Lees hier mijn inbreng bij wetsvoorstel 31374.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: