Morgen: Begroting Wonen, Wijken en Integratie

Morgen en woensdag wordt de begroting van Wonen, Wijken en Integratie behandeld. Ik zal tijdens de begrotingsbehandeling minister Vogelaar aan de tand voelen over tal van zaken uit de begroting en de actualiteit.

De plenaire zaal van de Tweede Kamer

Morgen begint de begrotingsbehandeling om 16:30 uur met de eerste termijn van de Tweede Kamer. Traditioneel bijt de grootste oppositiepartij, de SP dus, het spits af. De reactie van de minister en de hierop volgende tweede termijn vindt woensdag vanaf 16:00 uur plaats.

Via http://www.tweedekamer.nl is alles live te volgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: