Trouw: Kamerhuren nog steeds te hoog

Een half jaar geleden stelde ik samen met Renske Leijten vragen aan minister Vogelaar over huisjesmelkerij bij kamerverhuurders. De minister deed bij die gelegenheid een aantal toezeggingen om de effectiviteit van de handhaving te verbeteren.

studentenkamer

Volgende week start de nieuwe verkiezing voor de huisjesmelker van het jaar. Trouw berichtte vandaag dat er nog steeds volop huisbazen in de markt zijn die kamerhuren ver boven het wettelijk maximum vragen. Een goede gelegenheid om te informeren naar de nakoming van de toezeggingen.

Lees hier de vragen:
Sv20071011

Meer over dit onderwerp: Dossier Studentenhuisvesting

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: