Bataviawerf bijzonder reintegratiebedrijf

Gistermiddag voerde ik samen met Agnes Kant, Hans van Leeuwen, Fons Luijben, Henk van Gerven en 15 SP-ers uit Flevoland campagne op het stadhuisplein van Lelystad. Na af loop brachten we nog een kort werkbezoek aan de Bataviawerf, waar langdurig werklozen werken aan de bouw van een replica van de 7 provinciën, het vlaggeschip van Michiel de Ruyter. De komende weken worden er de opnamen gemaakt voor de film “De scheepsjongens van Bontekoe” van regisseur Steven de Jong.

werf

7provincien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: