antwoorden vragen energielabel en energiebesparingsconvenant

Minister Blok gaat onderzoek laten doen naar het werkelijke t.o.v. het geprognotiseerde energieverbruik van huurwoningen waarbij energiebesparende maatregelen genomen zijn. Ook laat hij onderzoeken hoe tevreden eigenaar-bewoners zijn die een energielabel aangeschaft hebben, en of zij naar aanleiding hiervan (extra) energiebesparende maatregelen genomen hebben. Dat zijn twee pluspunten in de antwoorden op mijn recente schriftelijke vragen over de invoering van het energielabel en de stand van zaken bij het energiebesparingsconvenant voor de huursector.

Lees hier de antwoorden op mijn schriftelijke vragen: BT 20130129 ANTW energielabel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: