Motie kenniscentrum paalrot aangenomen

Afgelopen donderdagnacht heeft de Kamer de motie over de oprichting van een kenniscentrum voor paalrot aangenomen, die ik samen met Jacques Monasch (PvdA) en Bas Jan van Bochove (CDA) had ingediend. Het is een klein volgend stapje in de oplossing van een sluipend probleem voor enkele honderdduizenden woningeigenaren.


door bacteriele aantasting en grondwaterpeilverlaging zakken steeds meer huizen op houten palen door hun hoeven

Ook is het een succes voor de Stichting Platform Fundering Nederland, in het bijzonder zijn oprichter Ad van Wensen, die de afgelopen jaren met grote vasthoudendheid gestreden heeft voor de belangen van de gedupeerde bewoners.

zie ook: dossier paalrot

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: