Hans bedankt

Morgen is de laatste zittingsdag van de leden van de oude Kamer. Hans van Leeuwen, tot morgen onze woordvoerder Cultuur en Ruimtelijke Ordening, is een van de SP-ers die niet rechtstreeks herkozen is. Da’s balen, want hij heeft zich zeer verdienstelijk gemaakt, onder meer met zijn principiële stellingname inzake het grondbeleid.

Hans van Leeuwen combineert organisatorisch talent met een grote creativiteit: samen met Paul Peters organiseerde hij vele culturele evenementen van de SP, ontwierp decors en actie-attributen, zoals voor de recente hoge nood toer, waar hij ook zelf als leidend/lijdend voorwerp aan deelnam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: