Malafide bemiddelingsbureau’s

BNR ging samen met het Amsterdams Steunpunt Wonen op pad in de stad om onderzoek te doen naar malafide bemiddelingsbureau’s voor huurwoningen en -kamers. Een Schotse expat betaalde ruim drieduizend euro.

Een moderne versie van Scrooge: de huisjesmelker.

Beluister hier de rapportage en mijn commentaar.

Vorige maand deed ik het voorstel om een landelijke vergunningplicht in te voeren voor kamerbemiddelaars. Minister Vogelaar vond het een interessant idee. Ze zou het gaan bespreken met Kences, de organisatie van studentencorporaties. Hopelijk heeft de minister de reportage van BNR gehoord!

Meer lezen?Zie Dossier Studentenhuisvesting

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: